webdesign lidee

Lidee bouwt websites voor kleine kmo's, zelfstandigen en verenigingen.

Hierbij geldt maar 1 regel:
een website moet renderen!

Lees meer […]

web

Nog op zoek naar klein drukwerk zoals naamkaartjes, briefpapier of brochures?

Geen probleem, wij ontwerpen ook drukwerk.

Interesse?
Contacteer ons […]

print

Onze troeven

lidee > troeven

Waarom kiezen voor lidee? We hebben onze troeven samengevat in 4 punten.

Waarom kiezen voor webdesign Lidee?

1. Wij richten ons op kleine ondernemingen en zelfstandigen.

Wij zijn ons bewust van uw mogelijkheden en beperkingen. Wij begrijpen dat uw tijd kostbaar is en elke inzet moet renderen.

Wij spreken ook uw taal. Wij begrijpen wat u bedoelt met een kleine overzichtelijke website en we gaan u ook niet bestoken met gespecialiseerde termen maar nemen de tijd om alles te duiden in uw taal.

Wij ontwerpen ook klein drukwerk. Zo hoeft u niet naar een ander bedrijf voor naamkaartjes of briefpapier.

2. We geven u inhoudelijke ondersteuning.

Teksten schrijven is moeilijk! Kan u in 5 woorden uw bedrijf omschrijven of in één zin uw grootste troeven omschrijven?

Als u intens bezig bent met uw bedrijf en uw producten is het heel moeilijk om door de bomen het bos nog te zien. Soms is het ook heel moeilijk om een dienst of product te omschrijven zonder daarbij in vakjargon te vervallen.

Wij begrijpen dit en wij helpen u mee. Wij helpen u alle informatie te verzamelen, te structuren en helder en overzichtelijk uit te schrijven.

3. We gaan actief op zoek naar meerwaarde.

Een website moet de kracht van het bedrijf benadrukken. Dit is ons uitgangspunt. Wij gaan na waar de sterktes van uw bedrijf liggen. We kijken waarom uw dienst of product beter is dan dat van uw concurrenten en vertalen uw sterktes en troeven in een website.

Wij kijken ook naar uw bezoekers, wie ze zijn en wat u voor hen kan doen. Klantvriendelijk en gebruiksvriendelijk als pad naar meerwaarde.

Ten slotte bekijken we ook of sociale media zoals facebook of twitter een meerwaarde voor uw bedrijf kan zijn. Hierbij houden we evenwel rekening met uw mogelijkheden en beperkingen.

4. Wij verbeteren uw concurrentiepositie met SEO

De concurrentiepositie van uw bedrijf verbetert door te zoeken naar meerwaarde. Maar we kunnen ook de positie van uw bedrijf op het internet verbeteren. Dit noemen we SEO of Search Engine Optimisation. De website wordt geoptimaliseerd om hoger te scoren in zoekmachines.